New Step by Step Map For تب چیست
New Step by Step Map For تب چیست
Blog Article
جدیدترین درمان تبخال تناسلی برای درمان تبخال تناسلی از روشهای دارویی ضدویروس استفاده میشود. آسیکلوویر، والاسیکلوویر و فامسیکلوویر داروهای ضدویروسی هستند که میتوانند بروز تبخالها را کنترل کنند.
پس برای پایین آوردن تب با استفاده از غرغرهکردن، باید نصف قاشق چایخوری نمک را در یک لیوان آب گرم حل کرده و چندین بار در روز با استفاده از آن گلوی خود را شستشو دهید.
درمان خروپف شبانه؛ دلایل خرناس، عوارض آن و روش های درمان مختلف
غذاهای اسیدی قادرند واکنشهایی را در بدن فرد ایجاد کنند که زخمها را باز کرده و روند التیام تاولها را کندتر کند.
برای بسیاری از مردم این نکته روشن نیست که تبخال بیماری واگیردار است یا خیر؟ اما همان طور که در قسمت های قبل گفتیم منشا این بیماری یک ویروس است.
از عسل به عنوان راهی مناسب برای درمان سوختگی های مختلف، جذام، واریس و تبخال ها استفاده می شود.
سایر عفونتهای منتقلهی آمیزشی؛ ابتلا به زخمهای دستگاه تناسلی خطر انتقال سایر عفونتهای جنسی از جمله ایدز را افزایش میدهد.
از داروی ضد ویروسی اسیکلوویر برای درمان هرپس تناسلی استفاده میشود.
مرحله چهارم بروز تبخال داخل دهان؛ خارش و پوستهریزی محل
بنابراین باید با آنها به شیوه صحیح برخورد کرد تا زودتر از روی پوست محو شوند. درمان تبخال بسیار آسان است؛ تنها مسئلهای که در ارتباط با آن درمان تب کودکان در طب سنتی دکتر خیراندیش اهمیت دارد، شناخت و آگاهی از ماهیت تبخال و دانستن روشهای درمانی است. در این مطلب میخواهیم این اطلاعات مفید را برای شما شرح دهیم. با ما همراه باشید.
سیر دارای خواص ضدمیکروبی و ضدالتهابی فراوانی بوده که در درمان تبخال بسیار کمککننده است. تحقیقات منتشرشده در سال ۱۹۹۲ میلادی نشان میدهند ماده شیمیایی بهنام آلیسین که در سیر وجود دارد که ممکن است اثرات ضدویروسی داشته باشد.
پزشک معمولاً میتواند بر اساس معاینه بالینی و نتایج آزمایشات آزمایشگاهی، تبخال دستگاه تناسلی را تشخیص دهد.
از آنجایی که ویروس هرپس سیمپلکس تا آخر عمر در بدن فرد آلوده باقی میماند و بیماری درمان ندارد، باید با راههای انتقال و درمان این بیماری آشنا شوید. برای آشنایی بیشتر با این بیماری میتوانید این مطلب را در دکترتو بخوانید.
پزشکان معمولا در مورد افرادی این داروها را تجویز می کنند که دچار عوارض جدی بیماری تبخال لب شده باشند و یا اینکه بخاطر شرایط خاص خود در معرض مبتلا شدن به بیماری به طور مکرر قرار گرفته باشند.